Biofeedback2000

A Biofeedback 2000x-pert egy hatékony, gyógyszermentes terápiás megoldás különböző pszichés problémákra.

Fájdalomterápia, pszichoterápia, fizioterápia, mentális tréning és egészségmenedzsment multimédiás eszközökkel
A Biofeedback 2000 x-pert tudományosan megalapozott számítógépes eljárás, amely a visszacsatolás révén segíti a pácienst, hogy elsajátítsa a saját testi reakcióinak szabályozását.

A pszichológiai funkciók/paraméterek valós időben kerülnek akusztikusan vagy vizuálisan megjelenítésre.

 • Innovatív és moduláris rendszer – vezetékek és drótok nélkül!
  Az innovatív, Bluetoothos technológia révén a rendszer által mért paraméterek vezeték nélkül továbbítódnak a számítógépre. A kicsi és könnyű modulokat, amelyek az információt továbbítják, a páciens közvetlenül a testére erősítve tudja viselni, azokkal szabadon mozoghat, így a programok során sokkal kényelmesebben, felszabadultabban érezheti magát, és az ülések sokkal életszerűbbé válhatnak.
 • A VEZETÉK NÉLKÜLI TECHNOLÓGIA TOVÁBBI ELŐNYEI:
 • a különböző félelmek, fóbiák kezelésekor teljesen életszerű helyzetekbe is helyezhetjük a tréningrésztvevőt, pl. tériszonyban szenvedő betegek kisétálhatnak az erkély közelébe, stb.
 • a rendszer a munkahelyen is használható: a használó tudatosan figyelheti és korrigálhatja a fizikai pozícióját (tartását), hogy csökkentse az izmok feszültséget
 • sportolók edzés közben is viselhetik
 • ergo terápia esetén az instruált gyakorlatokat a tréningrésztvevő hatékonyabban tudja elvégezni: pl. a szenzomotoros vagy motoros problémák kezelések során
 • Komplex és moduláris
  A Biofeedback 2000 x-pert rendkívül változatos hardver- és szoftverelemeket tartalmaz, amelyekkel valamennyi, a biofeedback terápia során szükséges fiziológiai paraméter mérhető. Az összetevők emellett szabadon kombinálhatók, így a rendszer testre szabható, és nagyon rugalmas, bármikor bővíthető.
  A különleges, felhasználóbarát szenzorok az egyszerű plug-in kapcsolatoknak köszönhetően könnyen kezelhetőek, ultra-érzékenyek és precíz mérést biztosítanak. A rendszer megfelel a nemzetközi szabványoknak, illetve a Német Orvosi Műszerekről szóló törvény követelményeinek.
 • Csoportos ülések
  Egy időben több tréningrésztvevővel dolgozhatunk. 7 rádiós modulból érkező jel egyszerre jeleníthető meg egy képernyőn.
 • Testreszabható programok
  A rendszerbe a beépített változatos képeken, videókon és zenei elemeken túl saját fájlok is feltölthetők, így a programok maximálisan az egyéni igényekhez illeszthetők. Különösen előnyös ez a funkció a gyermekekkel végzett terápiák esetén, ahol még nagyobb a jelentősége figyelmük fenntartásának, érdeklődésük felkeltésének.